SolarHero Academy traint monteurs Volkswagen dealer Bourguignon

De technische kennis vanuit ons interne trainingsinstituut zorgt voor een toekomstgerichte kruisbestuiving.
De SolarHero Academy van Sunergetic heeft een modelintroductie van de nieuwe Volkswagen ID.7 verzorgd aan Volkswagen Dealer Bourguignon uit Leeuwarden en Dokkum.

Heerenveen, mei 2024

Onze trainer Bolke van den Berg heeft 20 jaar praktijkervaring als technisch trainer bij Pon, de importeur voor o.a. VW, Audi en Porsche en is in deze hoedanigheid gekoppeld als huistrainer aan de Volkswagen Dealer in Friesland.

De monteurs hebben een training gevolgd, waarin zij op de hoogte zijn gebracht van de nieuwste technieken die een elektrische auto met zich meebrengt. De Solar Hero Academy is een unieke plek waar kennis en ervaring uit de energiebranche en de automotive samenkomen! 

Infra en mobiliteit groeien wat de techniek betreft steeds dichter naar elkaar toe. De opkomst van de elektrische auto ligt hieraan mede ten grondslag. “Onze technische kennis omtrent elektrische installaties, laadpalen en batterijopslag komt met deze training uitermate goed samen met de jarenlange ervaring die is opgedaan in de automotive industrie”, aldus Bolke van den Berg. 

De SolarHero Academy is gevestigd in Heerenveen en kan daarmee de technische trainingen relatief dichtbij Leeuwarden verzorgen voor Bourguignon. Een toekomstgerichte kruisbestuiving die deze twee werelden aan elkaar verbindt.