Werken bij 
Sunergetic

Ook carrière maken
in de zonne-energie?

Openstaande vacatures 

Over Sunergetic

Sunergetic is in 2013 opgericht om de energietransitie in Nederland te versnellen. Sindsdien groeit Sunergetic hard! 

Wij werken vanuit Alkmaar met een hecht team van gemotiveerde mensen. Onze monteurs vind je door heel Nederland. Samen maken wij onze klanten blij door steeds weer goed werk te leveren. 

Ons team maakt impact!

Zonnepanelen plaatsen voor grote opdrachtgevers, daar houden we van. Maar we zijn ook breder bezig om vorm te geven aan de transitie van fossiele brandstof naar hernieuwbare energie!

ZelfOpwekken.nl hoort ook bij Sunergetic. Dit is een interactief online platform voor woningeigenaren, die interesse hebben in zonne-energie. We helpen iedereen verder van a tot z.

Reageren op een vacature

Hieronder vind je de openstaande vacatures. 

Heb jij interesse in een carrière bij Sunergetic? Onderaan elke vacaturepagina kun je direct online solliciteren. 

Wil je liever een open sollicitatie sturen? Dan kan natuurlijk ook. Stuur jouw cv én motivatiebrief naar: personeelszaken@sunergetic.nl.

 Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Brenda Dekker via tel: 085 222 00 26.

Commercieel medewerker binnendienst

32-40 uur per week

Wil jij carrière maken in de zonne-energie en werken bij een jong, snelgroeiend bedrijf in Alkmaar? 

Als commercieel medewerker binnendienst bij ZelfOpwekken.nl sta jij aan het begin van het salesproces. Je voldoet aan de exacte wensen van de potentiële klanten en vraagt om aanvullende informatie zoals daktype, budget, elektriciteitsverbruik per jaar, etc. 

Bekijk de vacature

Monitoring medewerker

32-40 uur per week

Ben jij servicegericht en houd je ervan om problemen op te lossen? Ben je stressbestendig en flexibel ingesteld?

Word je al jaren het zonnetje in huis genoemd? Ga dan aan de slag als medewerker monitoring en technische ondersteuning bij Sunergetic! 



Bekijk de vacature

Sales consultant MKB

32-40 uur per week

Wil jij ook carrière maken in de zonne-energie? Sunergetic B.V. is de full-service organisatie die haar klanten 100% wil ontzorgen. 

Daarom is de rol van de sales consultant MKB is cruciaal voor ons succes. Wil jij daarbij onderdeel uitmaken van een snel groeiend bedrijf en ben jij benieuwd wat wij jou aanbieden?  

Bekijk de vacature

Planner

32-40 uur per week

Wil jij samen met een groep van 50+ enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan de energietransitie van Nederland in een afwisselende en zelfstandige functie? Dan is de functie als Planner in Alkmaar de functie voor jou!                                                                 


Bekijk de vacature

Marketing manager

32-40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een ervaren Marketing Manager die ons team kan versterken. Als Marketing Manager zal je verantwoordelijk zijn voor het naar een hoger niveau tillen van onze merken, zowel on- als offline. 

Als duurzaam bedrijf in Alkmaar hebben wij inmiddels verschillende kanalen waar wij onszelf laten zien. De komende jaren willen wij in een hoog tempo al ons potentieel voor onze verschillende merken professionaliseren. Daar hoort een goede marketingplanning met een heldere visie bij.  



Bekijk de vacature

Senior Full Stack Developer

32-40 uur per week

Met een jong, ambitieus en groeiend team van 40+ medewerkers zijn we op zoek naar een ervaren Senior Full Stack Developer om samen nieuwe hoogten mee te bereiken. Als jij gepassioneerd bent over technologie en wilt bijdragen aan een duurzame, groene toekomst, dan is deze functie iets voor jou!

Als Senior Full Stack Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van diverse applicaties. Je hebt aantoonbare ervaring met zowel front-end als back-end ontwikkeling en je bent bekend met de nieuwste technologieën en trends. 


Bekijk de vacature

Sales consultant MKB Swalmen omgeving Roermond/Venlo

32-40 uur per week

Ben je een geboren verkoper, wil je werken in de regio Noord-Limburg en carrière maken in de zonne-energie? 

Sunergetic B.V. is de full-service organisatie die haar klanten 100% wil ontzorgen. De rol van de sales consultant MKB is cruciaal voor ons succes. 

Dit is jouw kans om te werken bij een snelgroeiend bedrijf met een nieuwe vestiging in Swalmen. Ben jij benieuwd wat wij jou aanbieden? 


Bekijk de vacature

Sales consultant MKB

32-40 uur per week

Wil jij carrière maken in de zonne-energie en werken bij een jong, snelgroeiend bedrijf in Alkmaar? Ben jij positief ingesteld, kijk je altijd naar wat er beter kan en pak je zaken proactief op? Solliciteer dan nu als medewerker op de Salesafdeling van bij Sunergetic!

Meer weten over ons bedrijf? Ga naar www.sunergetic.nl en/of kijk op onze Instagrampagina @Sunergetic.

Benieuwd wat wij jou aanbieden? Lees verder! 


Bekijk de vacature

Zonnepanelen Monteur

32-40 uur per week

Sunergetic B.V. is per direct op zoek naar goede zonnepanelen monteur(s)! We kunnen zowel ervaren als minder ervaren monteurs verder helpen.

Begin jij pas net met monteren? Geen probleem: wij bieden je een programma waarbij in de praktijk leert van ervaren monteurs.

Heb je al veel ervaring en weet jij wat aanpakken betekent? Klik hieronder of neem contact op.




Bekijk de vacature

Media Design - meewerkstage

32-40 uur per week

Zoek jij een leuke stageplek, die barst van de energie en waar jij kunt meewerken aan creatieve producties? Help ons mee de energietransitie versnellen en geef vorm aan interactieve tools & multimedia! 

Bij Sunergetic ontwikkelen we alles in huis: software, websites, apps, video's, gadgets, print- en social media campagnes. 

Jij loopt stage in Alkmaar en bouwt een portfolio om trots op te zijn en werkt mee van concept, tot design en productie. In ruil krijg je goede begeleiding, een stagevergoeding en maak je kans op een geweldige creatieve carrière.


Bekijk de vacature

Meet the team

Bij Sunergetic is het hard werken, maar ook hard ontspannen. We zijn gevestigd in Alkmaar en we hebben een dynamisch team met gezonde ambities. 

We zijn jong, modern en houden van korte lijntjes. Iedereen werkt nauw samen. Van je collega's leer jij de fijne kneepjes van ons vak. Bij Sunergetic mag je veel aanpakken en dus houden wij van echte aanpakkers!

Past dit goed bij jou?

Check ook onze Instagram pagina.

Kijk op onze LinkedIn pagina.

Bekijk onze YouTube video's

Online solliciteren

Als je interesse hebt in een vacature, vragen wij jou online te solliciteren of jouw cv én motivatiebrief op te sturen naar: personeelszaken@sunergetic.nl. Voor vragen kun je ook telefonisch terecht bij Brenda Dekker via tel: 085 222 00 26.

Solliciteer direct online