Werken bij Sunergetic

Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.
 Heb jij ook interesse in een duurzame carrière? Stuur ons je cv en jouw motivatie.
 We horen graag wat jij te bieden hebt!

Projectmanager woningcorporaties

Als Projectmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor een aantal belangrijke opdrachtgevers; namelijk woningcorporaties. 

Je bouwt aan een duurzame relatie met de opdrachtgever en draagt zorg voor het behalen van de doelstellingen. Je bent proactief en je houdt van klantcontact. Je hebt een groot empathisch vermogen en weet je makkelijk in te leven in verschillende situaties. 

Daarnaast ben je daadkrachtig en verlies je het belang van Sunergetic niet uit het oog bij jouw beslissingen. 

Klik hier om meer te lezen.

Zonnepanelen adviseur

Weet jij alles van of wil je alles weten over zonne-energie? Heb jij het in je om woningeigenaren verder te helpen? Wij houden van aanpakkers die kiezen voor goed en eerlijk advies.

Onze medewerkers worden opgeleid tot zonnepanelen adviseur. Wij hebben een ervaren en gedreven team en omdat we groeien zijn we op zoek naar een vlotte, inbound helpdeskmedewerker (16-24 uur per week).

Kun je zaken helder uitleggen en in perspectief zetten? Ben je commercieel aangelegd, overleg je waar het nodig is én zie jij de uitdaging in het oplossen van grote en kleine problemen voor woningeigenaren? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Wij zijn een bouwinstallatiebedrijf dat zijn eigen software produceert. Wij bieden een moderne en energieke werkomgeving waarin veel ruimte is om te leren. Je zult flink moeten doorpakken en daardoor snel nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Sounds good? Neem via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres contact met ons op. 

Tel: 085 222 00 26

E-mail: contact@sunergetic.nl


Administratief medewerkster

Hou je ervan dingen naar je eigen hand te zetten? Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker (16-24 uur per week). Wij zoeken een toptalent die met ons de facturatie, salaris-administratie en overige administratieve werkzaamheden wil aanpakken.

Je werkt consistent en nauwkeurig. Je houdt het hoofd koel en hebt het overzicht. Ben je oplossingsgericht en durf jij een flinke kluif wel aan? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie.

Hoe meer jij aankunt, hoe meer ruimte we je bieden om verbeteringen zelf door te voeren. Help ons te verbeteren en wij beloven dat we jouw standaard taken automatiseren. Wil je stappen zetten, kom dan eens kennis met ons maken. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

 Tel: 085 222 00 26
 E-mail: contact@sunergetic.nl  

Contact

Berenkoog 35,
1822BH, Alkmaar

+31(0)85 222 00 26 ma - vrij 09.00 - 17.00

contact [at] sunergetic.nl 

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze updates.

Copyright © Sunergetic B.V. Alle rechten voorbehouden. Sunergetic is aangesloten bij Techniek Nederland. Op al onze werkzaamheden, leveringen en materialen zijn de algemene leveringsvoorwaarden installerende bedrijven (ALIB) van toepassing.