Werken bij 
Sunergetic

Ook carrière maken
in de zonne-energie?

Openstaande vacatures 

Over Sunergetic

Sunergetic is in 2013 opgericht om de energietransitie in Nederland te versnellen. Sindsdien groeit Sunergetic hard! 

Wij werken vanuit Alkmaar met een hecht team van gemotiveerde mensen. Onze monteurs vind je door heel Nederland. Samen maken wij onze klanten blij door steeds weer goed werk te leveren. 

Ons team maakt impact!

Zonnepanelen plaatsen voor grote opdrachtgevers, daar houden we van. Maar we zijn ook breder bezig om vorm te geven aan de transitie van fossiele brandstof naar hernieuwbare energie!

ZelfOpwekken.nl hoort ook bij Sunergetic. Dit is een interactief online platform voor woningeigenaren, die interesse hebben in zonne-energie. We helpen iedereen verder van a tot z.

Allround marketeer 

32-40 uur per week

Dit is een baan met impact! je gaat namelijk aan de slag in één van de snelst groeiende branches; die van de zonne-energie. 

Sunergetic bestaat al 10 jaar en draagt bij aan de verduurzaming van Nederland door het plaatsen van zonnepanelen voor gemeenten, woningcorporaties en bedrijven. Dit doen we vanuit onze kantoren in Alkmaar, ons kantoor in Delft en ook in Limburg zijn we vertegenwoordigd. Wij kunnen ons aandeel alleen maar groter maken in de branche als jij erbij komt met waanzinnige marketing ideeën. 

 

Bekijk de vacature

Commercieel medewerker binnendienst

32-40 uur per week

Als commercieel medewerker binnendienst bij ZelfOpwekken.nl sta jij aan het begin van het salesproces. Je voldoet aan de exacte wensen van de potentiële klanten en vraagt om aanvullende informatie zoals daktype, budget, elektriciteitsverbruik per jaar, etc.

Tijdens deze gesprekken ga je opzoek naar de juiste klantbehoeften. Hierin bespreek je de mogelijkheden en uitleg over zonnepanelen, plaatsing, garanties en verdere processen. Je bent het aanspreekpunt voor de nodige informatie om een klantgerichte aanbieding te plaatsen om uiteindelijk een missieverkoop te sluiten.              

                                  

Bekijk de vacature

Inkoper/voorraadbeheerder

32-40 uur per week

Wil jij ook carrière maken in de zonne-energie? Sunergetic B.V. is de full-service organisatie die haar klanten 100% wil ontzorgen. We bestaan inmiddels 10 jaar en dragen bij aan de verduurzaming van Nederland door het plaatsen van zonnepanelen voor gemeenten, woningcorporaties en bedrijven. 

Daarom is de rol van de inkoper/voorraadbeheerder cruciaal voor ons succes. Ben jij benieuwd wat wij jou aanbieden? Bekijk de vacature

Stagiar(e) marketing design

40 uur per week

Krijg jij er energie van om flyers, posters, online uitingen en logo’s te ontwerpen? Zijn de Adobe programma’s zoals Illustrator, Indesign en Photoshop niet onbekend voor jou? Dan bieden wij jou een ontzettend leuke stage om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen! 

 Volg jij momenteel een mbo-opleiding in Design en Vormgeving (of gerelateerd) en ben je op zoek naar een meewerkstage waarbij je ook nog eens impact maakt? Dan is dit een mooie kans voor jou. Bekijk de vacature

Financieel manager

32-40 uur per week

Jij bent een enthousiaste en gedreven Financieel Manager die structuur kan aanbrengen in onze groeiende organisatie. Je ziet geen detail over het hoofd en gaat bouwen aan een goed finance team.

Sunergetic bestaat al 10 jaar en draagt bij aan de verduurzaming van Nederland door het plaatsen van zonnepanelen voor gemeenten, woningcorporaties en bedrijven. Daarnaast bedienen we via het label Zelfopwekken.nl ook de consumentenmarkt.

Bekijk de vacature

Praktijkinstructeur elektrotechnische installaties

32-40 uur per week

Ben jij een enthousiaste techneut? Vind je het leuk om je te verdiepen in nieuwe technieken rondom de energietransitie? Ben je goed in het delen van kennis en het enthousiasmeren van anderen? 

 Dan heeft de Solar Hero Academy een interessante en dynamische baan voor jou! 


Bekijk de vacature

Monteur zonnepanelen

32-40 uur per week

Sunergetic B.V. is op zoek naar goede zonnepanelen monteur(s)! We kunnen zowel ervaren als minder ervaren monteurs verder helpen. Begin jij pas net met monteren? Geen probleem: wij bieden je een programma waarbij in de praktijk leert van ervaren monteurs.

Heb je al veel ervaring en weet jij wat aanpakken betekent? Klik hieronder of neem contact op.

Bekijk de vacature

Senior software developer

32-40 uur per week

Als Senior software developer bij Sunergetic ben jij onderdeel van een jong team. Wij ontwikkelen al onze software zelf. 

Aan de hand van feature requests van onze medewerkers maken wij onze producten elke dag een stukje beter. Jij houdt van creatief denken en bent goed in documenteren                                                                                                                                             

Bekijk de vacature

Werkvoorbereider

32-40 uur per week

Werk jij graag in een projectmatige omgeving en wordt je gelukkig van coördineren, faciliteren en plannen van werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als werkvoorbereider kun je zelfstandig een project voorbereiden, zoals het maken van een stringplan en ballastberekening. Je wordt vanaf het moment dat de offerte akkoord is bij het project betrokken. Je bent samen met de Projectmanager verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van de installatiewerkzaamheden. 

 

Bekijk de vacature

Senior Full Stack Developer

32-40 uur per week

Met een jong, ambitieus en groeiend team van 50+ medewerkers zijn we op zoek naar een ervaren Senior Full Stack Developer om samen nieuwe hoogten mee te bereiken. Als jij gepassioneerd bent over technologie en wilt bijdragen aan een duurzame, groene toekomst, dan is deze functie iets voor jou!

Als Senior Full Stack Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van diverse applicaties. Je hebt aantoonbare ervaring met zowel front-end als back-end ontwikkeling en je bent bekend met de nieuwste technologieën en trends. 


Bekijk de vacature

Meet the team

Bij Sunergetic is het hard werken, maar ook hard ontspannen. We zijn gevestigd in Alkmaar en we hebben een dynamisch team met gezonde ambities. 

We zijn jong, modern en houden van korte lijntjes. Iedereen werkt nauw samen. Van je collega's leer jij de fijne kneepjes van ons vak. Bij Sunergetic mag je veel aanpakken en dus houden wij van echte aanpakkers!

Past dit goed bij jou?

Check ook onze Instagram pagina.

Kijk op onze LinkedIn pagina.

Bekijk onze YouTube video's

Online solliciteren

Als je interesse hebt in een vacature, vragen wij jou online te solliciteren of jouw cv én motivatiebrief op te sturen naar: personeelszaken@sunergetic.nl. Voor vragen kun je ook telefonisch terecht bij Brenda Dekker via tel: 085 222 00 26.

Solliciteer direct online