Wilt u verduurzamen of uw klanten een duurzaam aanbod doen? 


Wij bieden een aanpak op maat voor het MKB met grote daken. U kunt ook als partner zelf particulieren benaderen via ons platform ZelfOpwekken.nl. Wij bespreken graag hoe we dit voor u of uw doelgroep het beste kunnen vormgeven.

MKB

Wilt u als ondernemer uw dak inzetten om duurzame energie te produceren? Sunergetic kan u als kennispartner en leverancier optimaal begeleiden. Wij ontwerpen, leveren en installeren grote installaties. Wij bieden u de hoogste kwaliteit producten en monitoren uw opbrengst, zodat u op lange termijn geniet van een optimaal renderend systeem.  

Wordt uw bedrijf partner van ZelfOpwekken.nl?

Wilt u uw klanten of werknemers een mooi aanbod doen? Organiseer dan een collectieve zonnepanelen actie. In overleg met u bespreken wij hoe we dit aanbod het beste vorm kunnen geven, kijkend naar uw doelgroep. 

Alle opties spreken wij met u door. Sunergetic pakt uw project discreet en in goede samenspraak met u aan. Zo biedt u particulieren die u het meest waardeert een langdurige en duurzame investeringsmogelijkheid.

Uw klanten ontvangen een brief en oriënteren zich bij u via een landingspagina op ZelfOpwekken.nl

1. Interesse uitvraag

Elke woning en elk dak wordt ingemeten. Onze experts kijken hoeveel zonnepanelen  passen of hoe we het huis energiezuiniger kunnen maken.

2. Schouw woning

Elke deelnemer ontvangt een offerte en wordt persoonlijk geïnformeerd over de investering en de mogelijke besparing.

3. Maatwerk offerte

Deelnemers krijgen  informatie over de producten, garanties, terugverdientijd en mogelijkheden voor financiering.

4. Akkoord deelnemer

Onze experts stemmen alle werkzaamheden op elkaar af. Elke verbouwing verloopt zo efficiënt mogelijk en zo beheersen we de kosten.

5. Installatie

Sunergetic heeft een compleet platform voor de actieve monitoring van de jaarlijkse bruto kWh prestaties.

6. Monitoring en service

Wilt u een zonnepanelen-programma?

Wij kunnen programma's op maat faciliteren waarbij we alles regelen voor uw organisatie. Van de aankoop en de distributie van de producten tot aan de installatie en de monitoring. Alle deelnemers worden middels een efficiënt proces geïnformeerd en daarnaast persoonlijk begeleid. 

De helpdesk van Sunergetic bestaat uit ervaren medewerkers die de deelnemer op professionele wijze ondersteunen. Bij vragen kunnen deelnemers altijd contact opnemen met de helpdesk van Sunergetic.

Samenwerken is duurzaam!

Partner projecten en referenties
Bezoekadres

Berenkoog 35 
1822BH Alkmaar 
Nederland

Contactgegevens 

+31(0)85 222 00 26 contact[at]sunergetic.nl 
(ma - vrij 09.00 - 17.00)

Organisatie