Zonnepanelen voor uw bedrijfspand

Gratis voorstel op maat
Financiering: lease mogelijk
Installatie, monitoring en onderhoud

Zonnepanelen zijn klimaatvriendelijk en zakelijk winstgevend.

Via deze website vindt u als ondernemer o.a. informatie over de beschikbare zakelijke subsidies, Financiering zonder eigen middelen via lease én de aanpak van Sunergetic om zakelijk te investeren in zonnepanelen.

Direct naar
Turnkey PV-installaties Zakelijke subsidies Financieren met lease Aanpak & Werkwijze Monitoring & Beheer Projecten en referenties

Wilt u zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Bedrijven gebruiken vaak veel elektriciteit met hoge energierekeningen tot gevolg. Met zonnepanelen kunt u uw eigen stroom opwekken en zelfs energie-neutraal worden. Daarnaast spelen bedrijven een belangrijke rol bij het behalen van de klimaatdoelen. Met een zonnepanelen-installatie op uw bedrijfsdak draagt u bij aan de duurzame energievoorziening en een behoorlijke CO2 reductie. De overheid stimuleert bedrijven zoals u daarom met verschillende regelingen en subsidies. Zo komen ze u tegemoet om duurzame plannen te realiseren. 

Op deze website leest u hier meer over. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs zonne-energie. Zij helpen u graag verder met persoonlijk advies op maat.

Sunergetic is de specialist die klaarstaat voor de zakelijke markt.   

PV-zonnepanelen & PVT-panelen zijn altijd goed voor uw bedrijf. Het resultaat van uw investering is een verlaging van uw energiekosten én een duurzaam imago. 

PV-zonnepanelen of PVT-panelen ontwerp voor agrarisch dak, bedrijfspand of industrieterrein

Als u via dit formulier contact opneemt en uw bedrijfsgegevens aan ons doorgeeft, beoordelen onze technici uw dak vrijblijvend. 

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Dan ontvangt u gratis en binnen 72 uur een eerste indicatie met maatwerk tekening én een eerste rendementsberekening. 

Indien de indicatie en de opbrengstprognose u aanspreken, komen wij daarna vrijblijvend langs voor een technische inspectie. Dit vooronderzoek naar de mogelijkheden is bepalend voor het definitieve ontwerp. Wij bieden u dit aan als service.

Wij brengen bij het bezoek ook uw energiebehoefte voor de komende jaren in kaart. Op deze manier kennen we de randvoorwaarden voor uw bedrijf en kunnen we exact tegemoet komen aan uw behoeftes. 

Daarnaast brengt onze financieel expert tegelijk voor u en uw boekhouder in kaart welke subsidie-vorm het beste bij uw situatie past. 

Turn key verduurzaming: wel zo efficiënt

Wij bedienen ondernemers en bedrijven van begin tot eind. Van de eerste indicatie tot aan de installatie, monitoring en onderhoud. Bij Sunergetic heeft een partner die u verder helpt van A tot Z. Wij bieden u ook de mogelijkheid voor het gefinancierd plaatsen van het systeem.

Onze dienstverlening is toegespitst op zonnepanelen voor bedrijfspanden, agrarische gebouwen, industrieel vastgoed en wooncomplexen (woningcorporaties). Doordat wij al sinds 2013 actief zijn, hebben wij ruime ervaring opgebouwd. Wij bieden u een efficiënte aanpak met oplossingen voor alle stappen in het realisatieproces. 

Sunergetic maakt zakelijk investeren in een zonnestroom systeem eenvoudig en aantrekkelijk. 

 • In plaats van een kostenpost wordt uw dak een waardevolle asset. 
 • U behaalt een hoge ROI.
 • De zon is een onuitputtelijke, duurzame energiebron. 
 • Er is geen sprake van luchtvervuiling of CO2-uitstoot. 
 • Sunergetic biedt u een financieringsoptie via financial lease aan. 
 • Wij ondersteunen u bij het regelen van subsidies.

Zakelijke Subsidies

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar voor het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen. Wij helpen u vooruit met informatie en stappenplannen.

Aanpak & Werkwijze

Van advies tot installatie: Sunergetic regelt alles. U kunt rekenen op ervaring en zekerheid, zodat u maximaal profiteert met zonnepanelen. 

Monitoring & Beheer

Ook na de installatie staan onze experts voor u klaar. SolarResult is onze eigen applicatie waarmee u dagelijks de productie controleert. 

Sunergetic: uw partner voor verduurzamen

 • Sinds 2013
 • Levert, monteert en beheert
 • Alleen A-kwaliteit
 • Van advies tot monitoring
 • Alles uit 1 hand 

Wij helpen u graag bij uw aanvraag!

Sunergetic blijft betrokken nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd.

Actieve monitoring van de productie garandeert dat uw zonnepanelen opleveren wat is afgesproken.

Ontwerp en installatie: alles uit 1 hand

Sunergetic ondersteunt ondernemers en bedrijven met advies, service en begeleiding. Wij ontwerpen het systeem en nemen stap voor stap alle financiële berekeningen met u door. Als leverancier en installatie-partner bieden wij u de hoogste kwaliteit producten.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de optie Financial lease: zonder eigen investering, wel direct kosten besparen en een hoog rendement.

 • Analyse van uw dak en uw netaansluiting. 
 • Intekenen legplan zonnepanelen. 
 • Berekening draagkracht voor uw dakconstructie. 
 • AC/DC ontwerp voor uw bedrijf. 
 • Financiering en rendementsberekening. 
 • Advies over Netlevering en Niet-netlevering. 
 • Ondersteuning voor subsidies en fiscale regelingen. 
 • Actieve monitoring van uw productie.

Actieve monitoring en beheer voor zonnepanelen

Wij controleren de opbrengst van uw systeem gedurende het hele jaar. Hiermee garandeert Sunergetic dat u het beloofde rendement behaalt. 

Onze monitoringsafdeling kijkt mee naar de prestaties. De meetwaarden van de productie worden dagelijks doorgegeven. Mocht er minder stroom worden opgewekt dan verwacht, dan analyseren wij direct wat er aan de hand is. Zijn er technische problemen? Wij nemen contact met u op hoe we de problemen kunnen verhelpen. 

SolarResult is onze eigen monitoring-applicatie, die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven. Met deze online monitoring controleert u zelf ook eenvoudig de productie van uw systeem. Dit kan per uur, per dag, per maand en per jaar.  SolarResult werkt onafhankelijk van de omvormer producent. 

Zonnepanelen voorstel aanvragen

Gratis voorstel op maat
Financiering: lease mogelijk
Installatie, monitoring en onderhoud

Sunergetic biedt turnkey PV-installaties aan met monitoring, onderhoud en beheer.

Zakelijk zonnepanelen plaatsen op uw bedrijfspand

Als bedrijf verbruikt u op jaarbasis doorgaans een behoorlijke hoeveelheid energie. Omdat u gebruik kunt maken van stimuleringsregelingen en ook stroom mag terugleveren aan het net, bieden zonnepanelen een uitstekende ROI. 

Zonnepanelen zijn financieel interessant voor zowel kleinzakelijk als grootzakelijk aansluitingen. In beide gevallen is de terugverdientijd zeer snel.

Sunergetic kan u naar wens op afstand bedienen, het werkt eenvoudig. 

Neem contact met ons op  en geef het adres van de installatielocatie door. Sunergetic maakt dan eerst een analyse op afstand en een indicatieve offerte. 

Wij sturen u de eerste indicatie over de mogelijkheden. Na deze eerste fase komen we langs om de gewenste productiecapaciteit en de financiële opbrengsten te bespreken. Wij brengen ook uw energiebehoeftes voor de komende jaren in kaart.

Tijdens het gesprek vindt ook een technische inspectie plaats. Hierbij wordt gekeken naar het bedrijfsdak, de netaansluiting, de elektrische installatie en het energieverbruik van uw onderneming.

Op deze pagina kunt u meer lezen over zakelijke subsidies.

U kunt hier ook direct een afspraak inplannen om de situatie van uw bedrijfslocatie in kaart te brengen.   

Efficiënte aanpak voor het verduurzamen van uw bedrijfspand

Wilt u als ondernemer uw dak inzetten om duurzame energie te produceren? Sunergetic verzorgt het gehele proces van A tot Z. 

Onze goede werkvoorbereiding, afstemming en planning zorgen voor succes tijdens de realisatie-fase. U wilt immers niet een dag stil komen te liggen.

Uw adviseur begeleidt het hele proces vanaf de technische analyse persoonlijk. Hij maakt met u een financiële haalbaarheidsstudies voor bijvoorbeeld uw subsidie aanvraag. Hij zorgt voor de inspectie van de elektrische installatie en dat het constructieve advies aan uw wensen voldoet (o.a. of de huidige daksituatie voldoet en of de netverzwaring wel nodig is).


Op deze pagina kunt u meer lezen over onze werkwijze.

Zonnepaneel Projecten en referenties bedrijven

J.W. Smit bloembollen

Bij deze bloembollen kwekerij plaatsten wij 1.635 zonnepanelen op vier daken van de bedrijfsloodsen. Binnen werd een display geplaatst die live de kWh-productie toont.

Lotgering

Deze dierenvoer producent levert vers vlees voor hond en kat. Met 187 zonnepanelen wordt 47.685 kWh per jaar opgewekt.

Jatin

Voor Jatin plaatste wij 175 zonnepanelen op de timmerwerkplaats. Dit levert 45.000 kWh productie per jaar op.

Sunergetic: uw partner voor verduurzamen

 • Sinds 2013
 • Levert, monteert en beheert
 • Alleen A-kwaliteit
 • Van advies tot monitoring
 • Alles uit 1 hand 

Wij helpen u graag bij uw aanvraag!

Heeft uw bedrijf veel particuliere klanten?

Wilt u uw klanten ook een écht duurzaam aanbod doen? Organiseer samen met Sunergetic een collectieve zonnepanelenactie. 

Sunergetic neemt de gehele projectuitvoer voor haar rekening via het platform ZelfOpwekken.nl. Zo biedt u uw particuliere klanten een zeer duurzame investeringsmogelijkheid. 

Alle opties spreken wij graag met u door. In overleg met u bespreken wij graag hoe we dit aanbod het beste vorm kunnen geven, kijkend naar uw doelgroep.

Kennis maken met ZelfOpwekken.nl