Sunergetic Nieuws

Sunergetic heeft voor het zonnepanelenproject waarmee de gemeente Venlo huiseigenaren met een lager inkomen ondersteunt Q.PEAK DUO BLK M-G11S+ zonnepanelen van Qcells geselecteerd.

Meer lezen

Roermond zet zich in voor optimale benutting van zonne-energie in de gemeente in samenwerking met Sunergetic. Vanuit haar consumentenlabel Zelfopwekken.nl zal Sunergetic de komende jaren minimaal 8000 zonnepanelen op de daken van 800 woningen installeren.

Meer lezen

Woningcorporatie Woonopmaat selecteert zonnepaneel installatie bedrijf Sunergetic voor grootschalig zonnepanelen project in Heemskerk.

Meer lezen

Sunergetic B.V. heeft vanuit ZelfOpwekken.nl inmiddels de 550e zonnepaneel installatie geplaatst in Gemeente Venlo.

Meer lezen

Zonnepanelenproject in gemeente Roerdalen gestart met 1e installatie.

Meer lezen

Op woensdag 13 maart zijn de zonnestroominstallaties van vier hoogbouw wooncomplexen van Woonopmaat succesvol opgeleverd.

Meer lezen

Op 7 mei is de 400e zonnestroominstallatie geplaatst vanuit het zonnepanelenproject van gemeente Roermond. De wethouder, Jos van Rey, overhandigde een feestelijk boeket aan mevrouw Bombeeck ter ere van deze mijlpaal in het zonnepanelenproject.

Meer lezen

De SolarHero Academy van Sunergetic heeft een modelintroductie van de nieuwe Volkswagen ID.7 verzorgd aan Volkswagen Dealer Bourguignon uit Leeuwarden en Dokkum.

Meer lezen