Wij verduurzamen bestaande bouw voor diverse gemeentes

Gemeenten staan voor een grote uitdaging op het gebied van duurzaamheid. Klimaatdoelen halen en toch comfortabel wonen met lagere energielasten? Dat kan met zonnepanelen en PVT-panelen! Wij organiseren en realiseren duurzame zonne-energie projecten in uw gemeente om de transitie mogelijk te maken. Bekijk de video hieronder en leer hoe we gemeenten helpen met het verduurzamen.

Duurzame gebouwde omgeving in 2030

Om de klimaatdoelen van 2030 te halen moeten alle gemeentes grote stappen maken. Wij helpen gemeenten met het behalen van de vastgestelde klimaatdoelen per wijk, te beginnen met het plaatsen van zonnepanelen. Om de CO2 uitstoot voor de bestaande bouw jaarlijks te reduceren, kunt u rekenen op Sunergetic. 

Wij leveren de ervaring, het gereedschap en de know-how om uw ambities waar te maken op grote schaal. Wat wordt de duurzame routekaart voor uw gemeente? Wij helpen u graag bij de verduurzaming van uw gebouwde omgeving.

Maak een afspraak

Gemeentelijke verduurzamings projecten en referenties 

Gemeente Haarlem

Samen creëren wij innovatieve projecten: van grote zonnepanelen acties tot all-electric-woningen.

Gemeente Bloemendaal

Samen organiseerden wij een collectieve inkoop voor PV-sets. Dit werd goed ontvangen door bewoners.

Gemeente Heemstede

Voor deze gemeente initieerden wij een collectieve actie zonnepanelen. Samen maakten we dit een succes.

All-electric of hybride warmtepomp comfort voor wijken in gemeentes

Nederlandse gemeentes staan aan de vooravond van een grote verbouwing. Een transformatie van de ruim 7 miljoen woningen en 1 miljoen overige bestaande gebouwen. 

De meeste gebouwen zijn slecht geïsoleerd en vrijwel allemaal verwarmd door aardgas. Van het gas af betekent dat we gaan isoleren, schone elektriciteit gaan gebruiken en deze ook zelf zullen opwekken. Een hybride tussenoplossing met een warmtepomp naast de bestaande CV-ketel is ook mogelijk waar 60-80% op de gasrekening wordt bespaard.

Sunergetic levert de diensten om van de bestaande bouw goed geïsoleerde woningen en gebouwen te maken, die we met behulp van hernieuwbare energie en warmtepompen verwarmen.

Maak een afspraak