Wij verduurzamen uw bestaande woningvoorraad


Sunergetic verzorgt het volledige verduurzamingstraject voor woningcorporaties. Van de inkoop tot de planning, de begeleiding van uw huurders en de monitoring van uw project.

De woningcorporatie maakt voor haar passende beleidskeuzes. Samen kijken we hoe uw aanbod vormgeven.

1.  Beleidskeuzes

Huurders ontvangen een brief. Zij geven hun interesse en actuele contactgegevens door via de site.

2. Interesse uitvraag

In het online klantportaal vinden huurders een maatwerkadvies . Alle informatie over de zonnepanelen en extra huurkosten worden helder uitgelegd.

3. Maatwerkadvies

De huurder krijgt een helder beeld hoeveel hij/zij netto gaat besparen en maakt een weloverwogen keuze voor zonnepanelen.

4. Akkoord huurder

De zonnepanelen worden binnen een dagdeel geïnstalleerd. Het volledige systeem wordt werkend opgeleverd, inclusief monitoring.

5. Installatie

De huurder en de beheerder kunnen de opbrengst monitoren. Bij storingen of vragen staat de helpdesk klaar voor de juiste ondersteuning.

6. Monitoring
Grondgebonden & vraaggestuurd

Wilt u als woningcorporatie uw duurzaamheidsambities waarmaken? Wij zijn gespecialiseerd in het toegankelijk maken van duurzame energie voor huurders. Met onze producten, diensten en partners hebben wij ruim 4.500 huurwoningen van 14 woningcorporaties voorzien van zonnepanelen.

Gestapelde bouw & projectmatig

Bij diverse complexen hebben we duurzaamheid toegankelijk gemaakt voor de huurders. Wij bieden hiervoor diverse slimme oplossingen, o.a. voor de CVZ en zonnepanelen monitoring. 

Bij gestapelde bouw en een projectmatige aanpak gaan onze experts altijd persoonlijk langs om de situatie op te nemen. Vraag ernaar bij uw eerste afspraak, zodat we de meest logische oplossingen per situatie met u kunnen doornemen.

WoCo Projecten en referenties
Bezoekadres

Berenkoog 35 
1822BH Alkmaar 
Nederland

Contactgegevens 

+31(0)85 222 00 26 contact[at]sunergetic.nl 
(ma - vrij 09.00 - 17.00)

Organisatie