Over Sunergetic

Sunergetic heeft ISO 9001 en VCA 2-sterren certificering. 

 Sunergetic B.V. uit Alkmaar is sinds 2013 gecommitteerd aan het versnellen van de CO²-reductie in Nederland door een transitie naar hernieuwbare energie. Dat doen wij door het organiseren van projecten en het installeren van zonnepanelen voor de zakelijke markt. 

 Sunergetic levert turnkey PV-installaties voor de zakelijke markt. Wij staan voor daadkrachtig advies, hoogwaardige producten, vakkundige installatie, professionele monitoring, goede service en onderhoud: alles onder één dak. 

Samen verduurzamen sinds 2013

Na 7 jaar als VP Sales en Sales Director te hebben gewerkt voor een software firma in Duitsland, besloot ik in 2011 dat het tijd was voor een sabbatical. Het werd steeds duidelijker dat de energietransitie in Nederland achterliep op de rest van Europa en daarom besloot ik hier iets aan te doen. 

Door de juiste mensen bij elkaar te brengen en een passie voor de natuur te combineren met professionele kennis van installatietechniek, software, marketing en sales ontstond Sunergetic B.V. 

Sunergetic's huidige beleid is gericht op de bestaande bouw. Wij vereenvoudigen en digitaliseren het gehele proces van opname en offerte tot installatie en monitoring. Onze eigen software-modules zijn stap voor stap in de praktijk ontwikkeld en getest. 

Onze applicaties zijn reeds toegesneden op het aardgasvrij maken van gebouwen. 

Onze inspanningen zijn altijd gericht op de lange termijn. Alleen zo kunnen we samen met u succesvol zijn. Wel zo duurzaam. 

Met vriendelijke groet,
Oprichter & directeur
Jeroen van der Molen    

Maak een afspraak