Over Sunergetic

Samen verduurzamen sinds 2013

Sunergetic is gecommitteerd aan het versnellen van de CO²-reductie in Nederland door een transitie naar hernieuwbare energie. Dat doen wij sinds 2013 door het leveren en installeren van zonnepanelen voor de zakelijke markt. 

Na 7 jaar als VP Sales en Sales Director te hebben gewerkt voor een software firma in Duitsland, besloot ik in 2011 dat het tijd was voor een sabbatical. In 2012 werd het mij duidelijk dat de energietransitie in Nederland achterliep op de rest van Europa en daarom besloot ik met mijn netwerk om hier iets aan te doen. Door de juiste mensen bij elkaar te brengen en een persoonlijke passie voor de natuur te combineren met professionele kennis van sales, marketing en software ontstond Sunergetic B.V. 

Sinds 2013 heeft ons team vele duizenden installaties gerealiseerd in tal van projecten. Dit succes is te verklaren door de eenvoud en efficiëntie waarmee wij zelf software ontwikkelen en hiermee onze eigen projecten organiseren. Wij vereenvoudigen en digitaliseren het hele proces van opname, offerte, installatie en monitoring. Doordat wij seriematig werken ontstaat een efficiëntere werkwijze. Hierdoor kan de uitvoer van maatregelen worden opgeschaald en de kostprijs verder worden gereduceerd. 

Ons beleid is gericht op de bestaande bouw. Onze softwareapplicaties zijn reeds toegesneden op het aardgasvrij maken van gebouwen. Ons team ondersteunt bedrijven en organisaties die duurzame maatregelen willen realiseren. 

Onze inspanningen zijn altijd gericht op de lange termijn. Alleen zo kunnen we samen met u succesvol zijn. Wel zo duurzaam.

Met vriendelijke groet,

Oprichter & directeur

Jeroen van der Molen 

Maak een afspraak