Over Sunergetic

Sunergetic is gecommitteerd aan het versnellen van de CO²-reductie in Nederland door een transitie naar hernieuwbare energie. Dat doen wij sinds 2013 door het leveren en installeren van zonnepanelen voor de zakelijke markt. 

Wij zijn er voor het MKB, woningcorporaties en gemeentes in heel Nederland. Sunergetic heeft ISO 9001 en VCA 2 sterren certificering.

 Sunergetic levert sinds 2013 turnkey PV-installaties voor klanten die willen verduurzamen. Hoogwaardige producten, installatie, monitoring, service en onderhoud: alles onder één dak. 

Samen verduurzamen sinds 2013

Na 7 jaar als VP Sales en Sales Director te hebben gewerkt voor een software firma in Duitsland, besloot ik in 2011 dat het tijd was voor een sabbatical. Het werd steeds duidelijker dat de energietransitie in Nederland achterliep op de rest van Europa en daarom besloot ik hier iets aan te doen. 

Door de juiste mensen bij elkaar te brengen en een passie voor de natuur te combineren met professionele kennis van installatietechniek, software, marketing en sales ontstond Sunergetic B.V. 

Sunergetic's huidige beleid is gericht op de bestaande bouw. Wij vereenvoudigen en digitaliseren het gehele proces van opname en offerte tot installatie en monitoring. Onze software is stap voor stap in de praktijk ontwikkeld en getest. 

Onze applicaties zijn reeds toegesneden op het aardgasvrij maken van gebouwen. 

Onze inspanningen zijn altijd gericht op de lange termijn. Alleen zo kunnen we samen met u succesvol zijn. Wel zo duurzaam. 

Met vriendelijke groet, 

Oprichter & directeur 

Jeroen van der Molen    

Maak een afspraak
Contact

Berenkoog 35,
1822BH, Alkmaar

+31(0)85 222 00 26 ma - vrij 09.00 - 17.00

contact [at] sunergetic.nl 

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze updates.

Copyright © Sunergetic B.V. Alle rechten voorbehouden. Sunergetic is aangesloten bij Techniek Nederland. Op al onze werkzaamheden, leveringen en materialen zijn de algemene leveringsvoorwaarden installerende bedrijven (ALIB) van toepassing.