ZelfOpwekken.nl Platform

ZelfOpwekken.nl

Tim Bruin - Account manager

Over ZelfOpwekken.nl

ZelfOpwekken.nl is een handelsnaam van Sunergetic B.V. Via ZelfOpwekken.nl kunnen woningeigenaren gemakkelijk zelf informatie vinden over zonnepanelen en gratis een offerte op maat aanvragen.

ZelfOpwekken.nl is een platform dat is gebouwd voor woningeigenaren, die zich online oriënteren op zonnepanelen en zonnepanelen willen aanschaffen. Woningeigenaren kunnen bellen, mailen of via de kennisbank informatie inwinnen. Bij interesse doen ze in 60 seconden een aanvraag. Daarna ontvangen zij binnen een aantal werkdagen kosteloos maatwerkadvies voor hun woning van onze experts. 

Heeft u een partner nodig omdat u zonnepanelen wilt aanbieden? Wilt u starten met het zelf opwekken van duurzame stroom? Wilt u goed advies over degelijke materialen en installatietechniek? Dan is ZelfOpwekken.nl uw partner met verstand van zaken.

Sinds 2014 actief

ZelfOpwekken.nl komt uit Alkmaar en is ontstaan uit de installatie-branche. Als platform voor particulieren brengt het ZelfOpwekken team de kennis en ervaring samen, die is opgedaan bij 7500+ installaties. Deze installaties zijn de afgelopen jaren door gerealiseerd in grote projecten bij zowel woningcoperaties als bij particulieren. 

Naar ZelfOpwekken.nl

Welke soorten zonnepanelen zijn er?

Zonnepanelen die stroom produceren worden ook wel PV-zonnepanelen genoemd. PV staat voor Photo Voltaïc. ’Photo’ betekent licht en ‘Voltaïc’ betekent elektriciteit. De efficiëntste PV-zonnepanelen worden gemaakt van gekristalliseerd silicium.

  • Kristallijne zonnepanelen zijn er zowel in zwarte als in blauwe varianten. De blauwe zijn "polykristallijne" zonnepanelen. De zwarte zonnepanelen zijn "monokristallijne" zonnepanelen. Dit is het type dat ZelfOpwekken.nl aanbiedt.
  • Er bestaan ook "dunne folie" of "flexibele folie" zonnepanelen, deze kent u van rekenmachines. Hoewel ze wel gebruik maken van het photovoltaïc-effect, leveren deze niet zoveel stroom als de kristallijne PV-zonnepanelen. 
  • Er zijn ook andere soorten zonnepanelen, zoals de zonnecollectoren (warm water) en de PVT-zonnepanelen (combinatie PV en warm water).

Succesvolle installaties en blije klanten!

Venbroek uit Assendelft:

“Goed contact gehad met duidelijke offertes. Plaatsing kon snel gebeuren. Dag van installatie ging goed en is vlot gedaan door nette beleefde monteurs"

H. van der Velpen uit Heemskerk:

"Het aanschaffen, plaatsen en nazorg van de zonnepanelen is volgens afspraak prima verlopen. En alles werkt goed!"

Snelle levering en installatie

Sunergetic biedt met ZelfOpwekken.nl betrouwbare informatie voor woningeigenaren. Bezoekers kunnen zich informeren en gratis een voorstel op maat aanvragen. Als projectorganisatie levert Sunergetic B.V. de software, diensten en producten die nodig zijn om woningen of woonwijken gericht te verduurzamen. Zo helpen wij gemeentes vooruit. ZelfOpwekken.nl staat voor kwaliteit. Wij bieden vriendelijke services, klantgerichte communicatie, deskundige adviseurs en maken goede afspraken met woningeigenaren. 

Samen met onze leveranciers bevoorraden wij vaste distributiepunten. Zo kunnen wij relatief snel leveren en worden uw bewoners professioneel begeleid en efficiënt geholpen.

Gratis voorstel aanvragen