Zonnepanelen bedrijfspand Purmerend Viskonglas

Bij Viskon Glas in Purmerend hebben we 144 zonnepanelen geïnstalleerd voor de  verduurzaming van hun bedrijfspand.

“Deze 144 zonnepanelen helpen ons met het verder verduurzamen en besparen ons veel geld op de energierekening”

Viskon Glas BV, Purmerend

144 Zonnepanelen op bedrijfspand

Elk zonnepaneel levert 410 Wp. In Purmerend zijn we bijna klaar met de installatie van de 144 zonnepanelen bij VISKON glas BV. LET OP: De kabels moeten nog doorgevoerd worden door het dak en aangesloten worden op de omvormer. Dat was op het tijdstip van de drone video's en foto's nog niet klaar. 

De zonnestroom installatie heeft een vermogen van 59.040 Wattpiek en levert 49.593 KwH per jaar wat overeenkomt met een CO² reductie van 29.755 kg per jaar.
 

Duurzaam glas buigen

Viskon Glas is een modern en jong bedrijf dat zich, naast (inter)nationale handel, heeft toegelegd op het in eigen beheer produceren en monteren van (hoogwaardige) glasproducten voor met name de zakelijke klant. Denk hierbij aan spiegels, douchedeuren, tafels, geluidswanden, overkappingen etc.

Viskon glas beschikt ook over een eigen buigoven (ook geschikt voor gelamineerd glas) die afmetingen aan kan van 1450 mm x 2450 mm, wat uniek is in Nederland. Om de energierekening van het bedrijf te verlagen heeft het besloten eigen stroom op te gaan wekken met Qcells zonnepanelen van Sunergetic B.V..

  • 144 zonnepanelen
  • 59.040 Wp
  • 49.593 kWh
  • 29.755 CO2 reductie per jaar

Expert in zonnestroom installaties sinds 2013

Sunergetic verzorgt het gehele traject. Van het systeem-ontwerp en de materiaalselectie tot de installatie. Wij borgen de kwaliteit van onze werkzaamheden met gecertificeerde werknemers en sterke projectbegeleiding. 

Door de productie actief te monitoren geven we invulling aan service en onderhoud. Wilt u weten wat het rendement kan zijn op uw investering? Wilt u ook gebruik maken van de subsidiemogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Ik wil deze case study ontvangen