Zonnepanelen schuur bollenkweker Valkering

Bij de Gebroeders Valkering hebben we een extra veld van 102 zonnepanelengeïnstalleerd voor de verdere verduurzaming van hun bollenbedrijf.

“Deze 102 extra zonnepanelen helpen ons met het verder verduurzamen en besparen ons veel geld op de energierekening”

Bollenkweker Gebr. Valkering, Egmond aan den Hoef

Extra Zonnepanelen op bollenschuur

Elk zonnepaneel levert 410 Wp. De 4 Valkering broers runnen sinds 1987 een bloembollen en vaste planten kwekerij in Egmond aan den Hoef, Noord Holland. 

De AC-installatie is gedaan door de huis installateur van de gebroeders Valkering, Electrotechnisch Bureau W.J. Apeldoorn uit Egmond Binnen.

Duurzame bollenkweker en vast planten kwekerij

Gebr. Valkering is gespecialiseerd in het kweken van Alliums, Zantedeschia’s en diverse vaste planten, op 25 hectare hoogwaardige zandgrond. Ze zijn de exclusieve teler van de Allium Globemaster® en sinds 2012 van de Allium Red Mohican®

De vier broers, te weten Adriaan, Rian, Willem en Niels runnen sinds 1987 een bloembollen en vaste planten kwekerij aan de Rinnegommerlaan 17 te Egmond aan de Hoef, gelegen in de provincie Noord Holland in Nederland. 

 Het bedrijf bevind zich in de Sammerpolder, een droogmakerij uit 1600. In 1987 konden ze 3 hectare grond kopen van twee ooms en op deze plek hebben wij ons bedrijf gevestigd. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een gezond bedrijf van ongeveer 33,5 hectare bollengrond. Ze hebben zich gespecialiseerd in de teelt van: Alliums ongeveer 22 ha Zantedeschia’s ongeveer 10 ha Mirabilis jalapa ongeveer 1,5 ha 

Afhankelijk van vraag en aanbod kan dit areaal per jaar veranderen

  • 102 zonnepanelen
  • 41.820 Wp
  • 49.593 kWh
  • 29.755 CO2 reductie per jaar

Expert in zonnestroom installaties sinds 2013

Sunergetic verzorgt het gehele traject. Van het systeem-ontwerp en de materiaalselectie tot de installatie. Wij borgen de kwaliteit van onze werkzaamheden met gecertificeerde werknemers en sterke projectbegeleiding. 

Door de productie actief te monitoren geven we invulling aan service en onderhoud. Wilt u weten wat het rendement kan zijn op uw investering? Wilt u ook gebruik maken van de subsidiemogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Ik wil deze case study ontvangen