Zonnepanelen bedrijventerrein MKB Haarlem Top Zeven 

Ook op het Waarderpolder Haarlem Business Park helpen we MKB bedrijven met het verduurzamen. Bij het bedrijf "Top zeven" hebben we op hun beiden bedrijfspanden respectievelijk 21 en 14 zonnepanelen geïnstalleerd.

“Wij wilden verduurzamen en onze eigen zonnestroom opwekken om de energierekening te verlagen.”

Top Zeven, Haarlem

Zonnepanelen op 2 bedrijfspanden in Haarlem

Top Zeven is in 2001 opgericht door mensen die al lang actief waren met gaas en net. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring met het leveren van de juist gaas oplossing. 

Vanuit Haarlem versturen ze hun gaas en filters wereldwijd per lucht- of zeevracht. Top Zeven heeft een grote voorraad geweven, geëxtrudeerde en gebreide gazen. 

Ze beschikken over verschillende tools en machines om producten voor u op maat te maken. Een mooi bedrijf dat nu ook kiest voor het zelf opwekken van zonnestroom.

Bedrijventerrein Waarderpolder verduurzamen

Sunergetic B.V. helpt complete bedrijventerreinen, het MKB, grote of kleine bedrijven, gemeenten en woningcorporaties met het verduurzamen. Particulieren helpen we via ZelfOpwekken.nl. 

Voor het bedrijventerrein Waarderpolder hebben we een speciale website gelanceerd waar bedrijven van het Waarderpolder Business Park een gratis zonnestroom installatie intekening met offerte kunnen aanvragen. Bekijk hier de speciale landingspagina die we opgezet hebben voor alle bedrijven op het Waarderpolder Haarlem Business Park. Ook voor uw bedrijventerrein kunnen we dit opzetten, en we verzorgen hierbij de gehele communicatie met de bedrijven.

Wilt u ook verduurzamen en snel geld besparen op uw energierekening? Neem dan snel contact op met ons op via contact@sunergetic.nl

  • 34 zonnepanelen
  • 13.770 Wp
  • 11.567 kWh
  • 6940 kg CO2 reductie per jaar

Expert in zonnestroom installaties sinds 2013

Sunergetic verzorgt het gehele traject. Van het systeem-ontwerp en de materiaalselectie tot de installatie. Wij borgen de kwaliteit van onze werkzaamheden met gecertificeerde werknemers en sterke projectbegeleiding. 

Door de productie actief te monitoren geven we invulling aan service en onderhoud. Wilt u weten wat het rendement kan zijn op uw investering? Wilt u ook gebruik maken van de subsidiemogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Ik wil deze case study ontvangen