Zonnepanelen bedrijfspand Heiloo ProfMatch

Bij ProfMatch in Heiloo hebben we 21 zonnepanelen geïnstalleerd voor het besparen van kosten op de energierekening

“Deze 21 zonnepanelen helpen ons met het verduurzamen vans ons bedrijfspand en besparen ons veel geld op de energierekening”

ProfMatch, Heiloo

21 Zonnepanelen op bedrijfspand

Elk zonnepaneel levert 405 Wp. In Heiloo helpen we werving & selectie bedrijf ProfMatch® met het verlagen van hun energierekening door het opwekken van hun eigen zonnestroom met Qcells zonnepanelen. In totaal plaatsten we 21 zonnepanelen 405WP met een Growatt New Energy omvormer.

 

De zonnestroom installatie heeft een vermogen van 8.505 Wattpiek en levert 7.484 KwH per jaar wat overeenkomt met een CO² reductie van 4.491 kg per jaar.
 

Werken in de techniek

ProfMatch is een jonge en bevlogen recruitment organisatie gespecialiseerd in mensen die werken en willen werken in de techniek. Zij bemiddelen met name talentvolle monteurs en procesoperators geschikt voor de voedingsmiddelen-, textiel-, farmaceutische-, olie- en gasindustrie. Uniek is dat ProfMatch de taal van techniek én van de regio Noord Holland spreekt, vanuit hun kantoor in Heiloo. 

Om de energierekening van het bedrijf te verlagen heeft het besloten eigen stroom op te gaan wekken met Qcells zonnepanelen van Sunergetic B.V..

  • 21 zonnepanelen
  • 8.505 Wp
  • 7.484 kWh
  • 4.491 CO2 reductie per jaar

Expert in zonnestroom installaties sinds 2013

Sunergetic verzorgt het gehele traject. Van het systeem-ontwerp en de materiaalselectie tot de installatie. Wij borgen de kwaliteit van onze werkzaamheden met gecertificeerde werknemers en sterke projectbegeleiding. 

Door de productie actief te monitoren geven we invulling aan service en onderhoud. Wilt u weten wat het rendement kan zijn op uw investering? Wilt u ook gebruik maken van de subsidiemogelijkheden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Ik wil deze case study ontvangen