Zonnepanelen leasen voor uw bedrijf

Geen kosten, wel direct besparen
De beste zonnepanelen incl. financiering
Ontvang vrijblijvend een ontwerp voor uw bedrijfsdak

Zonnepanelen zakelijk leasen voor uw bedrijf? Bent u ondernemer en op zoek naar een rendabele manier om te investeren in zonnepanelen voor uw bedrijfsdak? 

 Sunergetic biedt bedrijven een financiering op maat. Zonnepanelen leasen geeft u een rendabel en betrouwbaar alternatief voor de aanschaf. U kunt bij onze partner de kosten gedeeltelijk of geheel laten financieren eventueel inclusief BTW.  

Zakelijk leasen van zonnepanelen voor bedrijven

Wilt u uw zakelijke stroomkosten reduceren, maar liever zonder grote investeringen vooraf? Geen probleem.

Met Zakelijke Zonnepanelen Lease van Sunergetic hoeft u niets zelf voor te financieren. U krijgt professioneel advies voor uw bedrijfspand, heldere informatie en u kunt gebruik maken van subsidies.

Hoeveel beschikbare ruimte heeft uw bedrijfsdak voor zonnepanelen en wat is het beste? Dat is natuurlijk de vraag. Wij bekijken dit graag op afstand voor u, zodat we u een goede eerste indictie kunnen sturen. Uiteraard komen we ook graag langs voor een inspectie, maar dan heeft u vast een goede en realistische indicatie.

Zonnepanelen bieden uw bedrijf een aantrekkelijk financieel rendement. En met Zakelijke Lease van Sunergetic bespaart u gegarandeerd vanaf dag één. 

Hieronder zetten wij de voordelen van zonnepanelen leasen voor uw bedrijfspand op een rij:

 • 100% financiering van uw zonnepanelen installatie.
 •  Lease voor max. 10 jaar met evt. mee financieren van de volledige BTW.
 •  U verkrijgt direct het economisch eigendom van de zonnepanelen. 
 •  Door uw economisch eigendom behoudt u recht op alle bestaande belastingvoordelen/subsidies.
 •  Maandelijkse energielasten gaan direct omlaag.
 •  Behoud van kredietruimte bij uw huidige bank.


Waarom zakelijk zonnepanelen leasen? 

Met een PV-zonnepanelen systeem kunt u direct beginnen met besparen op uw energiekosten. Door de zonnepanelen te leasen, heeft u geen kosten vooraf.

En uw maandelijkse energiekosten zullen nog steeds dalen ten opzichte van uw huidige kosten. Leasen heeft een vaste, lage rente. Bovendien is het krediet na 10 jaar afbetaald. Daarna stijgt uw rendement nog verder door, want onze premium zonnepanelen gaan minimaal 25 jaar mee. 

Wij bieden u van begin tot eind een helder overzicht in wat het oplevert. De besparing, die zonnepanelen op uw maandelijkse energierekening opleveren, wordt berekend op basis van de kenmerken van uw bedrijfsdak, het totale aantal zonnepanelen en het legplan ontwerp.

Maak van uw dak ook een winstobject in plaats van een kostenpost. Vraag vandaag een voorstel aan en onze experts adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw bedrijfsdak. 

Zakelijke lease voor zonnepanelen is beschikbaar voor het verduurzamen van bedrijfspanden, bedrijventerreinen, agrarische én industriële gebouwen.

Hoe werkt het leasen van zonnepanelen?

Vraag eerst gratis uw voorstel op maat aan via sunergetic.nl. U ontvangt van ons vrijblijvend een ontwerp (legplan) voor uw bedrijfsdak. Daarop staan o.a. het ontwerp, het aantal zonnepanelen dat mogelijk is, het totale vermogen van de zonnepanelen, wat uw jaarlijkse kWh-productie wordt, welke omvormers u nodig hebt en wat de totale kosten van het systeem inclusief de montage zijn.

Leasen (duurzaam financieren) is standaard opgenomen als optie. Het voorstel dat wij voor uw bedrijfsdak uitwerken is gemaakt voor ondernemers. U krijgt een goed financieel beeld en professioneel advies. En u zit nergens aan vast. 

Sunergetic zet alles duidelijk voor u op een rij. We komen langs en inspecteren uw dak ter plaatse. Daarna ontvangt u de definitieve offerte. 

Uw boekhouder en u krijgen toegang tot een uitgebreide online rekenmodule. Daarmee kunt u elke Wattpiek en alle rekenfactoren toetsen en vergelijken met andere offertes, zodat alles transparant wordt voor u.

De keuze is daarna aan u. In de offerte berekenen wij o.a. uw jaarlijkse kWh-productie en de (maand)lasten nauwkeurig - zowel voor zonnepanelen kopen als voor zonnepanelen leasen. Aan de hand daarvan bepaalt u welke optie het voordeligst is en wat voor u het beste uitkomt. 

Hieronder de stappen voor het aanvragen van zakelijk zonnepanelen leasen opgesomd:

 •  U vraagt online een voorstel aan bij Sunergetic.nl.
 •  U ontvangt een ontwerp met maatwerk berekening voor uw bedrijfsdak
 •  De optie om te leasen is standaard voor u opgenomen.
 •  U bespreekt de opties en de details van de berekening met uw adviseur.
 •  Bent u tevreden? U kiest de optie leasen en gaat akkoord met het voorstel. 
 •  U ontvangt daarna een link van ons. 
 •  U gaat naar de website en vult uw gegevens online in. Er vindt automatisch een toetsing plaats. U hoort binnen 5 werkdagen de uitslag.
 •  Totdat de financiering is goedgekeurd zit u nergens aan vast.


Wij nemen het volledige project uit handen

Sunergetic is de expert voor het verduurzamen van gebouwen op bedrijventerreinen, bedrijfsloodsen en zakelijk vastgoed. 

Sunergetic regelt alles voor u en uw team. Onze financiële expert staat klaar om de gedetailleerde maatwerk berekening toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. 

Samen met onze financieringspartner verzorgen wij daarna het volledige financieringstraject voor u. Onze professionele experts staan klaar om u te ondersteunen. Vanaf de start van de aanvraag t/m de oplevering van de installatie op uw bedrijfspand helpt Sunergetic u verder. 

Meer over onze werkwijze.

Advies op maat

Zoekt u ook een ervaren partner voor een turnkey PV-installatie en wilt u de vrijblijvend de mogelijkheden van uw bedrijfsdak in kaart laten brengen?

Gratis voorstel aanvragen

Voorwaarden Zakelijke Lease Zonnepanelen

Voor de investering op uw bedrijfspand kunt u gebruik maken van zeer gunstige financieringsvoorwaarden. Wij rekenen alle details voor u uit en u krijgt online toegang tot de gehele berekening.

Bij de optie zonnepanelen leasen, heeft u een maandelijkse terugbetaling. 

De looptijd is 120 maanden. 

Het bedrag dat u terugbetaalt komt geheel voort uit de opbrengsten van het systeem.

Voorafgaand aan het verstrekken van uw financiering wordt een kredietwaardigheidstoets uitgevoerd. Wij faciliteren dit zeer efficiënt en online voor u. De uitslag van uw toetsing is binnen een aantal werkdagen gereed. Wel zo duidelijk voor u en uw boekhouder.

Om gebruik te kunnen maken van lease voor de financiering van uw systeem, dient uw bedrijf te voldoen aan onderstaande criteria:

 • Bedrijf is een BV, VOF, CV of eenmanszaak. 
 • U investeert voor minimaal € 5.000 in een zonne-energiesysteem. 
 • U lost de financiering af in maandelijkse termijnen.
 • De financieringsperiode voor zonnepanelen is tussen de 5 en 10 jaar.

Sunergetic B.V. alles voor verduurzamen

 • Sinds 2013
 • Levert, monteert en beheert
 • Alleen A-kwaliteit
 • Van advies tot monitoring
 • Alles uit 1 hand 

Ook voor advies over montage en subsidies. Doe online uw aanvraag