Zonnepanelen Subsidies Zakelijk

Via deze pagina informeren wij u over diverse
subsidies en regelingen voor bedrijven.

Er zijn verschillende zakelijke subsidies beschikbaar die u helpen uw investering te realiseren. Sunergetic biedt ondernemers ondersteuning om gefundeerd te komen tot een slimme investering met een geweldige ROI. 

Advies op maat

Zoekt u een bouwinstallatiebedrijf of wilt u de mogelijkheden van uw bedrijfsdak in kaart brengen?

Neem contact op

Subsidies & fiscale regelingen

Zakelijke subsidies en fiscale regelingen maken uw investering aantrekkelijker. Wij ondersteunen hierbij met onze producten, kennis en ervaring. Indien nodig helpen we u om de benodigde financiering te realiseren.

Sunergetic biedt bedrijven en ondernemers maatwerk. Samen met u werken we stap voor stap toe naar een duurzame investering met een hoge ROI. Hieronder en op de volgende pagina's leest u meer over welke zakelijke subsidies en regelingen er beschikbaar zijn. Welkom bij zonnepanelen zakelijk van Sunergetic.

SDE++ Subsidie

Als bedrijf komt u mogelijk in aanmerking voor de SDE++ subsidie. SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. Deze subsidie is alleen van toepassing wanneer uw bedrijf een grootverbruiksaansluiting heeft (groter dan 3*80A).

Meer lezen over SDE++ Subsidie

EIA Fiscale regeling

De fiscale EIA-regeling staat voor (Energie-investeringsaftrek).  Deze is voor u als ondernemer van toepassing wanneer u een kleinverbruiksaansluiting heeft (niet groter dan 3*80A).

Meer lezen over EIA Subsidie

KIA Fiscale regeling

De KIA-subsidie (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) is een extra aftrekpost op uw winst. Deze is in bepaalde gevallen voor u van toepassing als u o.a. een kleinverbruiksaansluiting heeft (niet groter dan 3*80A).

Meer lezen over KIA Subsidie

ISDE-Subsidie

De ISDE-subsidie staat voor Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Deze is voor u van toepassing wanneer u een kleinverbruiksaansluiting heeft (niet groter dan 3*80A) én een jaarlijks verbruik groter dan 50.000 kWh.

Meer lezen over ISDE Subsidie

SCE Subsidie

De Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE). Deze is voor u van toepassing als u een energiecoöperatie of vereniging van eigenaren bent.

Meer lezen over SCE regeling
zakelijk zonnepanelen bedrijf subsidie installatiebedrijf leverancier

Maatwerk beschikbaar voor elk type ondernemer

Als adviseur en leverancier starten wij bij de mogelijkheden van uw dak. Onze experts beoordelen vakkundig of uw bedrijfsdak geschikt is voor opwekking en geven advies voor het plaatsen van zonnepanelen en de montage. 

Hier kunt u lezen wat wij doen voor bedrijven.

Is uw dak geschikt? Dan ontvangt u van ons een vrijblijvende indicatie met reeds een gedetailleerde schets van uw bedrijfsobject. De opbrengst die u kunt verwachten wordt specifiek berekend voor uw bedrijfslocatie. Wij beschrijven de benodigde producten en werkzaamheden die nodig zijn. De indicatie geeft u een goed financieel beeld voor uw investering en voor de uitvoer.

Hier kunt u meer lezen over onze aanpak en werkwijze.

Sunergetic: uw partner voor verduurzamen

  • Sinds 2013
  • Levert, monteert en beheert
  • Alleen A-kwaliteit
  • Van advies tot monitoring
  • Alles uit 1 hand 

Doe een aanvraag. Wij helpen u verder!

Contact

Berenkoog 35,
1822BH, Alkmaar

+31(0)85 222 00 26 ma - vrij 09.00 - 17.00

contact [at] sunergetic.nl 

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze updates.

Copyright © Sunergetic B.V. Alle rechten voorbehouden. Sunergetic is aangesloten bij Techniek Nederland. Op al onze werkzaamheden, leveringen en materialen zijn de algemene leveringsvoorwaarden installerende bedrijven (ALIB) van toepassing.