Zonnepanelen Subsidies Zakelijk

Via deze pagina informeren wij u over diverse
subsidies en regelingen voor bedrijven.

Vanaf 5 oktober 2021 opent de SDE++ aanvraagperiode. 

Er zijn verschillende zakelijke subsidies beschikbaar die u helpen uw investering te realiseren. Sunergetic biedt ondernemers ondersteuning om gefundeerd te komen tot een slimme investering met een geweldige ROI. 

Advies op maat

Zoekt u een bouwinstallatiebedrijf of wilt u de mogelijkheden van uw bedrijfsdak in kaart brengen?

Neem contact op

Subsidies & fiscale regelingen

Zakelijke subsidies en fiscale regelingen maken uw investering aantrekkelijker. Wij ondersteunen u  graag met onze kennis en ervaring. Indien nodig helpen we u om de benodigde financiering te realiseren.

Sunergetic biedt bedrijven en ondernemers maatwerk. Samen met u werken we stap voor stap toe naar een duurzame investering met een hoge ROI. Hieronder en op de volgende pagina's leest u meer over welke zakelijke subsidies en regelingen er beschikbaar zijn. Welkom bij zonnepanelen zakelijk van Sunergetic.

SDE++ Subsidie

Als bedrijf komt u mogelijk in aanmerking voor SDE++ subsidie. De overheid stelt dit jaar 5 miljard euro beschikbaar. De aanvraagperiode loopt van 5 oktober 2021 tot en met 11 november 2021.

SDE ++ is een jaarlijkse subsidie die 15 jaar lang wordt uitgekeerd. 

Deze subsidie is alleen van toepassing wanneer uw bedrijf een grootverbruiksaansluiting heeft (groter dan 3*80A).  

Interesse? Sunergetic kan uw bedrijf vrijblijvend ondersteunen en een goede aanvraagstrategie bepalen om de kans van toekenning voor uw organisatie te verhogen. 


Meer lezen over SDE++ Subsidie

EIA Fiscale regeling

Deze fiscale regeling staat voor de Energie-investeringsaftrek. Deze regeling is voor u als ondernemer van toepassing wanneer u een kleinverbruiksaansluiting heeft (niet groter dan 3*80A). De EIA wordt meestal in combinatie met de KIA toegepast, hetgeen kan leiden tot zeer veel voordeel. 

Interesse? Sunergetic adviseert uw bedrijf vrijblijvend en bepaalt aan de hand van een offertetraject wat het totale voordeel op de aanschaf van uw duurzame investering wordt. 


Meer lezen over EIA Subsidie

KIA Fiscale regeling

De KIA-subsidie is ook een fiscale regeling. Het staat voor de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en het is een extra aftrekpost op uw winst. De KIA kan worden gecombineerd met EIA aftrekpost.

Deze combinatie is voor veel MKB ondernemers aantrekkelijk omdat deze van toepassing is wanneer u een kleinverbruiksaansluiting heeft (niet groter dan 3*80A). 

Interesse? Sunergetic begeleidt u vrijblijvend bij uw aanvraag traject. Wij bepalen graag samen met u wat het totale voordeel op de aanschaf van uw duurzame investering kan worden, alvorens u tot aanschaf over gaat.


Meer lezen over KIA Subsidie

ISDE-Subsidie

De ISDE-subsidie staat voor Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. 

Deze subsidie is van toepassing voor ondernemers die u een kleinverbruiksaansluiting hebben (niet groter dan 3*80A) én een jaarlijks verbruik dat hoger is dan 50.000 kWh.


Meer lezen over ISDE Subsidie

SCE Subsidie

De Subsidieregeling Coöperatieve Energieopwekking (SCE) is eigenlijk speciaal voor u van toepassing als u een energiecoöperatie bent of u een Vereniging van Eigenaren bent.


Meer lezen over SCE regeling
zakelijk zonnepanelen bedrijf subsidie installatiebedrijf leverancier

Maatwerk beschikbaar voor elk type ondernemer

Als adviseur en leverancier start Sunergetic altijd bij de mogelijkheden van uw dak. Wij geven altijd vrijblijvend advies voor het plaatsen van zonnepanelen inclusief de montage.

Onze experts beoordelen eerst vakkundig of uw bedrijfsdak ook geschikt is voor opwekking met zonnepanelen. 

Hier kunt u lezen wat wij doen voor bedrijven.

Is uw dak geschikt? Dan ontvangt u van ons een vrijblijvende indicatie met reeds een gedetailleerde schets van uw bedrijfsobject. 

De opbrengst, die u jaarlijks kunt verwachten, wordt specifiek berekend voor uw bedrijfslocatie! 

Wij beschrijven daarnaast de benodigde producten en werkzaamheden die nodig zijn. Ook subsidie-aanvragen worden meegewogen bij de aanschaf. 

Vraag vandaag nog een indicatie aan voor uw dak! Dit geeft u een goed financieel beeld voor uw investering en voor de uitvoer.

Hier kunt u meer lezen over onze aanpak en werkwijze.

Sunergetic: uw partner voor verduurzamen

  • Sinds 2013
  • Levert, monteert en beheert
  • Alleen A-kwaliteit
  • Van advies tot monitoring
  • Alles uit 1 hand 

Doe een aanvraag. Wij helpen u verder!

Contact

Berenkoog 35,
1822BH, Alkmaar

+31(0)85 222 00 26 ma - vrij 09.00 - 17.00

contact [at] sunergetic.nl 

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze updates.

Copyright © Sunergetic B.V. Alle rechten voorbehouden. Sunergetic is aangesloten bij Techniek Nederland. Op al onze werkzaamheden, leveringen en materialen zijn de algemene leveringsvoorwaarden installerende bedrijven (ALIB) van toepassing.