image

Expertise & Advies

Een bijzondere aanpak 

U heeft een bijzonder project, wat niet goed in te delen valt bij de andere categorie├źn. Zo wilt u bijvoorbeeld een postcoderoos-project starten of zonnepanelen op recreatiewoningen plaatsen.

Wij hebben als Sunergetic een brede kennis en ervaring binnen de sector duurzaamheid. Daarnaast zijn wij creatief in het zoeken van oplossingen en passende mogelijkheden. Wij denken dan ook graag met u mee, zodat we samen een vernieuwend project kunnen starten en een mooi aanbod voor uw doelgroep kunnen bieden. 

Vervolgstappen

Afhankelijk van uw project plannen wij de nodige vervolgstappen met u in. Is er bijvoorbeeld eerst een haalbaarheidsonderzoek nodig of wilt u een globale indicatie van kosten en resultaten? Dan stemmen wij dit proces volledig met u af en voeren dit uit. Aan de hand van die uitkomsten bepalen wij de koers voor het project.

Helpdesk

Wat uw project ook precies inhoudt, uw klanten kunnen altijd terecht bij de Sunergetic-helpdesk. Wij zijn er in gespecialiseerd ons informatie snel eigen te maken, ook als dit niet helemaal binnen onze expertise ligt. Uw klanten worden altijd vakkundig en met de juiste informatie te woord gestaan.

Bezoekadres

Berenkoog 35
1822BH Alkmaar
Nederland

Telefoon

085 222 00 26 (ma - vrij | 09.00 - 17.00)

E-mail

Via